Palvelut

Meiltä löydät saman katon alta kattavasti kaiken hyvinvointiisi tarvittavan. Autamme sinua saavuttamaan fyysisen ja henkisen tasapainon. Tervetuloa treenaamaan ja rentoutumaan koko perheen voimin Kainuun monipuolisimpaan liikuntakeskukseen.

Ryhmäliikunta

Suuressa ryhmäliikuntasalissa voit osallistua HooBasic, HooStep, Kahvakuula, Ryhtijumppa, Humppajumppa, SH´BAM, BODYCOMBAT, BODYATTACK,BODYPUMP ja CXWORX tunneille. HOO BIKE huoneessa saat hien irtoamaan pyöränselässä. HOO HUOLTO huoneen Warm Yoga, Pilates, BODYBALANCE JA Venyttely tunnit pitävät huolen, että kireys kropastasi pysyy poissa ja mielesi rentoutuu samalla kun poltat kaloreita. 

Täältä voit tutustua tunteihin tarkemmin.

Kuntosali

Isohoon kuntosaleilla treenaat monipuolisesti. Yksi Sali on varattu lämmittelylle, toinen treenille laadukkailla Technocymin laitteilla, kolmas vapailla painoilla hikoilulle ja neljäs toiminnallista treeniä kaipaavalle.

Toiminnallisestasalista löydät Jungle Sportsin, joka hyödyntää kehon omaa painoa. Leauanvetotangot ja puolapuut sekä crossfitt laitteita.

Lämmittelysalissa on kuntopyörät, juoksumatot, soutulaitteen,Vario crosstrainerin ja Vario crossover lämmittelyyn sekä kuntopohjan harjoitteluun.

Saunat

Isohoolla käytössäsi on tilavat saunat. Saunat lämpimänä joka päivä klo 16.00- 21.00

Solarium

Solarium on käytössä vastaanoton aukioloaikoina.

Lapsiparkki Mini Hoo

Voit jättää lapsesi treenin ajaksi turvalliseen hoitoon osaavan hoitajan valvontaan. Jotta mahdollisimman moni vanhempi saisi lapsensa hoitoon Mini Hoohon ja pääsisi itse harjoittelemaan, on aikaraja lapsiparkissa 1,5h.

Viikoittainen enimmäishoitoaika on 10 tuntia. Ilmoittautuminen Mini Hoohon alkaa aina aamulla ja voit varata hoidon vain samalle päivälle. Lapset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Turvallisuuden takaamiseksi yhdellä hoitajalla saa olla enintään 10 lasta kerrallaan hoidettavanaan.

Mini Hoon aukioloajat:

Ma  16.45-19.45

Ti  16.45-19.45

Ke  16.45-19.45

To 16.45-19.45

Pe 16.45-19.45

Lapsiparkki varaukset voit tehdä numeroon 0447770796. Lapsiparkkiin on myös olemassa Whatsapp ryhmä, jonka kautta voi ilmoittaa lapsen parkkiin. Pyydä lapsiparkin ohjaajaa lisäämään numerosi ryhmään. Muistathan varata paikan lapsellesi vähintään tuntia ennen saapumista.

Kehonkoostumusmittaus

Mittaus suoritetaan luotettavan tuloksen antavalla inbody-mittauslaitteella. Mittauksen jälkeen tulokset analysoidaan yhdessä. Muista olla juomatta ja syömättä 2 tuntia ennen mittausta.

Etälääkäri

Isohoolla on mahdollista käydä etälääkärillä. Meiltä löytyy Mediterapian fysiatrian tai työterveyshuollon erikoislääkärin vastaanotto sekä yleislääkärin vastaanotto. Varaa aika vastaanotolle www.mediterapia.fi


Urheiluhieronta

Yhteistyökumppanimme tarjoaa IsoHoon jäsenille urheiluhierontaa jäsenetuhinnalla. Kysy lisää vastaanotostamme.