Iso Hoo testaus:

Nykyaikainen Iso Hoo:n testaus tarjoaa tarkan, nopean ja luotettavan tavan mitata fyysinen suorituskyky ja kehonkoostumus. Monipuolinen kuntotestaus sisältää hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa mittaavan polkupyöräergometritestin, kehonkoostumuksen mittauksen bioimpedanssilaitteella. Käytettävät testit soveltuvat kuntoilijalle, urheilijalle sekä vasta kuntoilua aloittavalle.

Kehon koostumus

InBody 720 laitetta on käytetty useissa lääketieteellisissä tutkimuksissa ja se on todettu luotettavaksi kehonkoostumusta määriteltäessä. Mittauksesta selviää mm. lihasmassa ja sen jakautuminen kehon eri osiin, rasvamassa, viskeraalirasvan määrä (sisäelinten ympärillä oleva rasva) sekä nestetasapaino.

Se motivoi erinomaisesti pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta. Tasapainoinen kehonkoostumus ehkäisee riskiä sairastua moniin sairauksiin kuten mm. sydän- ja verisuonisairauksiin, diabetekseen, verenpainetautiin, nivelrikkoihin, anoreksiaan yms.

Aerobinen kunto

FitWare polkupyöräergometritesti mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Testin kuormitusmalli valitaan asiakkaan likunta-aktiivisuuden mukaan. Testissä saadaan selville mm. maksimi hapenottokyky sekä aerobinen ja anaerobinen kynnys. Kynnysten avulla voidaan määrittää jokaiselle yksilölliset sykealueet joilla tulisi liikkua. Testistä saa suullisen palautteen sekä monipuolisen ja kattavan tulos- ja liikuntasuositusraportin. Testin kesto on 10-20 minuuttia, testiprotokollasta ja testattavan kunnosta riippuen.