MINI HOO

Aukioloajat:

Ma 16.15-20.15

Ti 16.15-19.40

Ke  16.15-19.40

To 16.15-19.25

Pe 16.15-19.05

Ilmoittautuminen ja turvallisuus

Turvallisen hoitopaikan tarjotaksemme meidän on tiedettävä, ketkä lapset kulloinkin ovat Mini Hoossa, onko heillä allergioita, minkä ikäisiä lapset ovat ja ketkä saavat hakea lapsen.

Lapsen hakee sama vanhempi joka toi lapsen Mini Hoohon. Poikkeustilanteissa asiasta on ilmoitettava henkilökunnalle.

Ilmoittautuminen Mini Hoohon alkaa aina aamulla ja voit varata hoidon vain samalle päivälle. Varaathan lapsellesi paikan vähintään tuntia aiemmin!

Turvallisuuden takaamiseksi yhdellä hoitajalla saa olla 10 lasta kerrallaan. Lasten turvallisuuden kannalta on tärkeää, että hoitaja valvoo koko lapsiryhmää kaiken aikaa.

Vaunuissa nukkuvaa lasta ei saa jättää Iso Hoon ulkopuolelle. Näin taataan, ettei ulkopuoliset pääse vaunuihin käsiksi. Huomaathan myös, että unista lasta ei ole hyvä jättää hoitoon. Mini Hoossa ei ole paikkoja nukkuville lapsille.

Myös lasten vaippojen vaihto kuuluu vanhemmille hygienisistä syistä, tällä tavalla taataan myös muiden lasten turvallisuuden säilyminen mahdollisen vaipanvaihdon aikana.

Ensimmäinen vierailu Iso Hoossa

Olisi hyvä, että vanhempi on lapsen kanssa ensimmäisellä käynnillä. Lapsi ehtii tutustua tiloihin sekä henkilökuntaan ja tuntee olonsa turvalliseksi, ennen kuin hän jää hoitoon yksin. Samalla tavalla tutustutaan myös päiväkotiin.

Palvelua

Koska Mini Hoo on jäsenetu, se on tarkoitettu vain jäsenten omille lapsille. Jos jäsenet tuovat hoitoon myös muiden lapsia (lapsen kavereita), he vievät paikan muiden jäsenten lapsilta. Vaikka lapsen kavereidenkin vanhemmat ovat Iso Hoon jäseniä, velvoitamme lapsen vanhemman olevan parhaillaan harjoittelemassa.

Aika raja 1h 30 min

Aikarajoitus on asetettu, jotta mahdollisimman moni vanhempi saisi lapsensa hoitoon Mini Hoohon ja pääsisi itse harjoittelemaan. Viikoittainen enimmäishoitoaika on 10 tuntia.

Jos sinusta tuntuu, ettet ehdi sekä ryhmäliikuntatunnille että pesulle sen jälkeen. Jätä lapsi Mini Hoohon noin 10 minuuttia ennen tunnin alkamista (jos tunti kestää 60min), niin sinulle jää 20 minuuttia peseytymiseen tunnin jälkeen.

Eväät

Eväiden nauttimis- kieltoon on useita syitä: Osa lapsista voi olla allergisia. Pienet lapset voivat poimia lattialle pudonnutta ruokaa suuhunsa, jolloin voi syntyä tukehtumisvaara. Lapset myös joutuvat eriarvoiseen asemaan, jos joillakin lapsilla on herkkuja mukanaan. Lisäksi ruokailusta tulee helposti sotkua.

Lelut

Kaikkien Mini Hoon lelujen tulee olla turvallisia alle 3-vuotiaille lapsille. Testiputken avulla on varmistettu, että lelut ovat niin isoja, etteivät ne mahdu vauvojen nieluun. Tämän vuoksi Mini Hoohon ei saa tuoda omia leluja. Unirievut ja -lelut on sallittu siksi, että niistä lapsi saa turvaa ja lohtua.

Turvallisuus syistä hankimme lelumme itse.

Vaatteiden vaihto ja pukeminen

Jos pukutiloissa on paljon lapsia, syntyy helposti rauhaton tunnelma eivätkä kaikki pidä siitä.

Siksi pyydämme riisumaan ulkovaatteet lapsille tarkoitetun naulakon luona. Lapsesi vaatteet voit toki viedä omaan pukukaappiisi.

Poikkeus tilanteita ovat tietenkin lapsille tarkoitetut jumpat.

Tämä sääntö on jäsenten viihtyvyyden takaamiseksi.

Kuntosali

Lapsi ei voi tulla mukaan kuntosalille, sillä hän saattaa satuttaa itsensä kuntosalilaitteissa. Lisäksi kyse on muiden jäsenten viihtyvyydestä.